Aselsan İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin istenilen hedefler doğrultusunda yetişmeleri için katılımcı, paylaşımcı bir yönetim anlayışıyla okulumuzu, çağın tüm teknolojik imkanlarıyla donatmak ve öğrencilerimizin hizmetine sunmak; eğitim kadrosuna kendilerini yenilemeleri için destek olmak ve onları değişime teşvik etmek; her türlü ders araç gereçleri eksiksiz olarak hizmete sunmak, kaliteli bir eğitim öğretim yapabilmesi için gerek öğrenciye personele en ideal çalışma ortamını hazırlamak ; sosyal ve kültürel etkinlikleri sınırsız bir şekilde desteklemek ve sosyal aktiviteleri artırmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda amacımız, öğrencilerimizi geçmişinden güç alarak geleceğe bakabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ülkesini ve milletini seven ve onun çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan aydın, ileriyi görebilen, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, katılımcı, paylaşımcı, kendini yenileyen ve geliştiren çağın imkanlarını kullanabilen hoşgörü, sevgi ve sayan esasları çerçevesinde gelişime açık, öğrenmeyi ve öğretmeyi temel ihtiyaç kabul eden, en az bir yabancı dilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, gerektiğinde kendini sorgulayabilen, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ercisaselsanilkokul.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLOVA MAH. 575. ÖRENEYEŞİLOVA SINIRI SK. ASELSAN İ.Ö.O SİTESİ NO 2 İÇ KAPI NO 1 ERCİŞ / VAN

Öğretim Şekli :Tam gün ( Okulumuz TAŞIMALI eğitim vermektedir.)

Yerleşim Yeri - YEŞİLOVA MAH. 575. ÖRENE-YEŞİLOVA SINIRI SK. ASELSAN İ.Ö.O SİTESİ NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 ERCİŞ / VAN

Ulaşım Öğretmen servisi ve dolmuş ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.